Nissan Seraing

De wens was om een leegstaande Citroën garage om te bouwen naar een moderne Nissan garage. Op vraag van zowel klant als architect kwam MiLoCon in beeld. In oktober werden de werken gestart en reeds in januari met het autosalon werd de opening beklonken!

De afgewerkte garage

Als eerste enkele sfeerbeelden “VOOR” aanvang werken. Zo troffen we de site aan. Heel wat om mee aan de slag te gaan!

Dankzij een goede voorbereiding en een strakke uitvoering en een berg energie vanwege het MiLoCon team was de strakke timing haalbaar!

Na het opruimen, het leeghalen en strippen volgde nog meer afbraakwerken: kantoren en wanden afgebroken om de showroom groter te maken. Tot slot werden de kantoren en showroom voorzien van nieuwe vloeren en wanden, werden schilderwerken uitgevoerd, plafonds afgewerkt, elektriciteit, verlichting en brandveiligheid in orde gebracht.

Het resultaat? Een splinternieuwe showroom voor Nissan en een showroom voor tweedehandswagens, een nieuw magazijn, nieuwe kantoren en een interne wasplaats voor de wagens.

Het MiLoCon team wist zelfs het magazijn te voorzien van een extra niveau om het sanitair hierin te verwerken. Wist je dat dit een specialisatie van MiLoCon was?

Delen op Facebook
Delen op Linkedin