City Tours Groot-Bijgaarden

In Groot-Bijgaarden hebben we voor City Tours een bestaand gebouw in 2 gesplitst. De ene helft wilde City Tours zelfs gebruiken als stelplaats voor bussen. De andere helft maakten we klaar voor verhuur. Naar ontwerp van A2S Architecten.

Boels Groot-Bijgaarden
afgewerkt project

Alvast enkele “VOOR” foto’s om een idee te geven hoe de situatie was toen we eraan begonnen.

Als eerste werd het volledige gebouw gestript. Vervolgens zorgden we voor nieuwe wanden, nieuwe poorten, nieuw dakbedekking en nieuwe lichtstraten. We lieten het gebouw uitrusten met verlichting, stopcontacten, internet, voedingen elektrische laders en brandhaspels. Vervolgens trokken we een brandwerende scheidingswand op tussen de twee compartimenten.

Hieronder enkele foto’s van TIJDENS de werkzaamheden.

Op slechts enkele maanden tijd wisten we met de inzet van ons krachtig team, onze doordachte planning en grondige voorbereiding het volledig pand op te splitsen en klaar te maken voor verhuur.

Boels Groot-Bijgaarden
Klaar voor verhuur

Terwijl we volop bezig waren met de werkzaamheden, werden we ook door de toekomstige huurder gecontacteerd om extra werken in zijn opdracht uit te voeren. Voor Boels hebben we vervolgens de volledige inrichting op ons genomen. Toen we klaar waren, was het pand niet enkel klaar voor verhuur maar ineens klaar om geopend te worden!

Tegelijk nam ook City Tours zijn nieuwe opslagruimte voor bussen in gebruik en vroegen zij ons om ook nog eens een kantoorruimte te ontwikkelen.

In een laatste fase zijn we nog eens teruggevraagd om ook een hoogspanningscabine voor City Tours klaar te maken voor gebruik. De volledige elektrische installatie namen we op ons zodat City Tours hier de nieuwe lading elektrische bussen kon opladen.

Conclusie: twee tevreden klanten. Voor Boels hebben we inmiddels nog enkele andere projecten tot een goed einde gebracht.

Delen op Facebook
Delen op Linkedin